Java Developer

Bouw mee aan innovaties op ons business proces platform en denk mee over architectuur en functionele vraagstukken.

Wat kun je verwachten?

Wat verwachten wij?

Dit vind je leuk om te doen!

Stel direct een vraag

Jouw missie

De eerste maanden leer je als Java Developer ons OIS R4 Platform van voor tot achter kennen. Dit is namelijk de spil waar het om draait! Met ons business proces platform zorgen we voor de automatisering en digitalisering van bedrijfsprocessen bij onze klanten.


Wanneer jij je draai hebt gevonden, word je van A tot Z betrokken bij projecten. Zo ben je als Java Developer regelmatig aanwezig bij overleg over technische specificaties en wijzigingsverzoeken voor de klant én bij brainstorm sessies over innovaties op ons platform. We kijken uit naar jouw input over onze nieuwe applicatie(s) in de Cloud en andersom leer jij graag van jouw collega’s.


Tenslotte schrijf je duurzame en testbare code, waar jouw collega’s verder op kunnen bouwen. Je vind development écht leuk en bent op je plek in een team van hoogopgeleide, ambitieuze software professionals.

Kees

Van overleggen met de klant, tot het maken van een ontwerp en het daadwerkelijk bouwen van de software; bij OIS kan jij je in de breedte ontwikkelen.

Kees - Operationeel Directeur​

Jouw ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop, maar zeker niet in steen geschreven! Bij OIS Softwaremakers krijgt iedereen een ontwikkelplan op maat. Samen kijken we naar jouw ambities en naar de mogelijkheden. Hier kunnen opleidingen uit voortkomen, maar ook andere ondersteuning zoals coaching en/of begeleiding.

Passen wij bij jou?

Deze baan is voor mij!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Meer weten over werken bij OIS?

Neem contact op met onze recruiter Gaby voor meer informatie.

Gaby
Gaby van Hasselt
Recruiter